خرید ملک در دبی و رشد 67 درصدی خرید و فروش ملک در دوبی

خرید ملک در دبی و سرمایه گذاری ملکی در دبی موضوع مهمی است . مردم به دبی می آیند چون جای امن و سالمی است و مدارس و خدمات درمانی فوق العاده ای دارد. این ها به ویژه برای خانواده های جوان امکان بسیار خوبیست.

بازار املاک دبی سال گذشته شاهد نقل و انتقالات بی سابقه بود. روندی که طبق پیش بینی کارشناسان با وجود رکود اقتصادی جهانی امسال هم ادامه خواهد داشت. ثروتمندان در ۱۸ماه گذشته نیز همچنان راهی دبی شدند و این امری است که سببب رونق بازار کالاهای لوکس شده. کارشناسان املاک می گویند تقاضا برای خانه و مجموعه های ویلایی در امارات بیش تر شده و انتظار می رود در سال جاری میلادی از میزان تقاضای پیش از همه گیری هم بیش تر باشد.

در ویدیوی زیر با خرید ملک در دبی و دلیل رشد ۶۷ درصدی خرید و فروش ملک در دبی آشنا می شوید:

 

سال گذشته بیش از ۹۷ هزار معامله املاک به ارزش کلی ۶۷.۳۸ میلیارد یورو در دبی انجام شده و کارشناسان خرید و فروش ملک می گویند روند فروش ادامه خواهد داشت. پارسال شاهد رشد چشمگیر خرید و فروش ملک در دوبی بودیم که نسبت به سال قبلش ۶۷ درصد افزایش داشت و هنوز ادامه دارد. البته افزایش قیمت‌ها به‌اندازه سال گذشته نیست، اما میزان فروش دقیقا همانقدر است.

مؤسسهٔ کاوندیش مکس‌ول با بررسی معاملات املاک رونق کنونی بازار را مرهون احیای اقتصادی پس از همه گیری می داند.

پارسال موضوع خرید ملک در دبی با توجه به تراکنش های مالی، دومین سال رونق عظیم بازار بود. بازار در نوامبر ۲۰۲۰به کف خود رسید و چیزی که باعث جهش بعد از همه گیری شد، فروش دوباره خانه و ویلا بود و روند ۱۲ماه گذشته همه چیز را برگرداند.

متخصصان خرید ملک در دبی علل رشد بیشتر بازار این جا را نسبت به بازار بین المللی متعدد می دانند و یکی از مهمترین دلایل سرمایه گذاری خارجی در دبی است.

خریداران زیادی از اروپا داریم یعنی از بریتانیا، فرانسه، سوئیس و آلمان. این ها کشورهایی هستند که مالیات های بسیار زیاد و تورم بالایی دارند. بازار مسکن در اروپا، آمریکا، استرالیا و هنگ کنگ بیش تر تحت تاثیر نرخ بهره و میزان استخدام است اما جایگاه امارات از این نظر متفاوت است. کارکنان خارجی زیاد است و دولت طرح های فراوانی برای رشد جمعیت و بازار املاک دارد. جای دیگری به اندازه این جا پروژه جدید در کار نیست. رشد تقاضا در بازار املاک سبب رشد مناطق شهری دبی نیز شده است.

خرید ملک در دبی و رشد 67 درصدی خرید و فروش ملک در دوبی

«رستوران زنجیره‌ای جونز دِ گروسر که ۲۵ سال پیش در استرالیا راه‌اندازی شده، اکنون ۳۳ شعبه در آسیا و خاورمیانه باز کرده و حین افتتاح شعبه در فرودگاه هیتروی لندن، با یونیب صدیقی، مدیر عامل این رستوران ها گفت و گو کرده ایم.»

چه چیزی بازار خاور میانه را برای سرمایه گذاری ملکی در دبی جذاب کرده؟

عمده ی بازار در اختیار شرکت‌های خانوادگی اماراتی و بیش تر رستوران‌ها هم در مراکز تجاری بود. من این را به چشم فرصت دیدم. رستوران ما وقت افتتاحش تنها بنای این نقطه بود، و خیلی‌ها می‌خواستند بیرون از یک مرکز تجاری غذایی خوب با قیمت مناسب بخورند.

بازار خرید ملک در دبی از سال ۲۰۰۹ تا کنون چه تغییراتی کرده؟

بازار تغییر اساسی کرده. ما اولین رستوران این جا بودیم و یک یا دو رقیب بیش تر نداشتیم. کار ما ترکیب خواروبار فروشی و رستوران است که در آن زمان مجوزش در این منطقه به ندرت صادر می شد و حالا بازار پر شده یعنی همه جا رستوران هست. به من گفته اند رستوران های دبی حتی از نیویورک هم بیش تر است بنابراین بازار این جا بسیار رقابتی است و اگر این جا دوام بیاوریم، همه جا دوام خواهیم آورد.

دفتر مرکزی شما الان در دبی است . چه عواملی باعث شده که شما به این جا بیایید؟

ما به سرعت در بازار جهانی رشد کردیم یعنی توانستیم طی ۴سال، هفت فروشگاه افتتاح کنیم و به بخش بزرگی از بازار جهانی در این حوزه تبدیل شویم و بزرگ ترین فروشگاهتان را در فرودگاه هیتروی لندن افتتاح کرده ایم

ما یک استراتژی ترکیبی داشته ایم. از یک سو بر توسعه فروشگاه های زنجیره ای مان تمرکز کردیم و کوشیده این قابلیت نام تجاری و غذاهایمان را افزایش بدهیم و از سوی دیگر خواسته ایم فروشگاه های را که امتیازشان متعلق به خود شرکت باشد بیش تر کنیم اما آن ها را با دقت بسیار انتخاب کرده ایم.

چون این کار نقدینگی زیادی می طلبد و به نظر من سرمایه گذاری شخصی در یک جا بهترین روش این کار نیست. ما می خواهیم که این کار را آهسته و پیوسته و به درستی انجام بدهیم پس با رستوران این جا هماهنگ شدیم تا برای گشایش فروشگاه در هیترو آماده باشیم. مساحت فضای موردنظرمان را سنجیدیم و طرحش را با بهترین امکانات موجود در این جا ریخته ایم و البته چ ند عنصر دیگر هم به آن افزودیم.

خرید ملک در دبی و رشد 67 درصدی خرید و فروش ملک در دوبی

در این سال ها چه تغییراتی را در تقاضا و مطالبات مشتریان خودتان شاهد بودید؟

«در رقابت بودن پیش از هرچیز یعنی دائما آماده بودن یعنی ابتکار، ارائه خدمات عالی و غذاهای باکیفیت و دنبال کردن گرایش های بین المللی. تغییر بازار ما بسیار سریع است و باید با آن کنار آمد. گرایش به گیاه خواری و تغذیه پایدار بیش تر شده و ما متوجهش هستیم. نمی شود به اسم و رسم تکیه کرد باید دائم در حال حرکت و ابتکار بود.

و سرانجام آن که پروژه دانشمندان فرانسوی به نام ایتر برای ایجاد همجوشی هسته‌ای احتمالا مدت ها به تأخیر می‌افتد. این پژوهشگران درپی اثبات آن‌اند که تولید انرژی با همجوشی هسته‌ای میسر است. این در حالی است که پژوهشگران آمریکایی از تحول فنی بزرگی در همین راستا خبر دادند.

ایتر در سال ۲۰۰۷ با هدف تولید انرژی بدون آلاینده‌های کربنی راه‌اندازی شد. هدف پروژه ی ایتر آن بود که تا سال ۲۰۲۵ پلاسمای لازم برای فرآیند همجوشی هسته‌ای را تولید کند اما مسئولان پروژه می‌گویند مهلت آن به تعویق افتاده است.

من مایل نیستم بدون در اختیار داشتن برنامه دقیق و قرارداد، تاریخ خاصی را اعلام کنم. صحبت از کلیت فرایندی است که ممکن است ماه ها و شاید هم سال ها زمان ببرد. پژوهشگران آمریکایی در ماه دسامبر از پیشرفت در زمینه خرید ملک در دبی خبر دادند و مدیر پروژه ی ایتر گفت که زمان‌بندی تیمش واقع‌بینانه نبوده.

مسئله این است که من از زمان دقیق اطلاع ندارم. این درحال بررسی است و تا وقتی نتیجه چنین بررسی ای را نداشته باشیم، ترجیح می دهم زمانی را اعلام نکنم. مسئولان پروژه ایتر امیدوارند بخشی از این تاخیر خرید و فروش ملک را با راه اندازی کامل آن در سال ۲۰۳۵جبران کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *