دبی چطور مرکز فناوری مالی جهان و فین تک می‌شود

دبی چطور مرکز فناوری مالی جهان و فین تک می‌شود را می توان با افزایش تورم، افزایش نرخ بهره و ناپایداری سیاسی، اقتصاد جهانی با طوفان سهمگینی دست و پنجه نرم می‌کند بررسی کرد. اما یکی از بخش‌هایی که با این شرایط بهتر کنار آمده‌است، توجه به بازار فناوری‌ مالی یا فین‌تک و اکوسیستم استارت آپی است.

فین تک معمولا به مجموعه نرم‌افزارها، فناوری‌ها و اپ‌های موبایلی گفته می‌شود که برای بهبود و خودکارسازی رویه‌های سنتی مالی برای کسب و کارها و مشتریان ساخته می‌شوند. دستاورد های این فناوری ها در مرکز مالی بین المللی دبی یا دی آی اف سی امارات به نمایش گذاشته شد. همچنین کنفرانس رهبری فکری آخرین موقعیت ها، چالش ها و روند پیشرفت خدمات فناوری مالی منطقه را عمیقاً بررسی کرد. این رویداد توسط مدیر دی آی اف سی افتتاح شد.

در ویذیوی زیر می بینید که چطور دبی چطور مرکز فناوری مالی جهان و فین تک می‌شود :

 

«فرآیند های مالی توسط فناوری های دیجیتال، نوآوری های که نحوه پرداخت ها، تضمین وام ها و مدیریت ثروت را هدف قرار می دهند، دچار تحول اساسی و بی سابقه در فین تک شده ای است.»

او می گوید در مرکز مالی بین المللی دبی بخش فین تک سریع ترین رشد را داراست و بیش از ۳۵درصد شرکت هایی که این جا، سال گذشته تاسیس شده اند، در این بخش فعالیت می کنند.

«ما برای این فناوری ها یک اکوسیستم کامل شامل انکوواتور، شتاب دهنده و مرکز نوآوری طراحی کردیم. البته برای اطمینان از کیفیت خدمات مالی، یک گواهی نامه آزمایش نوآوری هم داریم. به موازات این اکوسیستم یک پارچه، تلاش کردیم با بهترین شیوه ها و مطابق با بالاترین استاندارد های بین المللی، سیستم نظارتی لازم را ایجاد کنیم.»

«از ابزار مرکز فناوری مالی گرفته تا پنل های گفت و گو، این رویداد سرمایه گذاران و شرکت های را که در جست و جوی راه حل های نوبت برای بخش های بلاک چین و فین تک هستند گرد هم آورده.»

دبی چطور مرکز فناوری مالی جهان و فین‌تک می‌شود

متخصصین حاضر در این رویداد معتقدند از طریق این مقدار گسترده سرمایه گذاری و استعداد، دبی به سکوی پرتابی برای کارآفرینان بین المللی برای ایجاد و گسترش کسب و کار ها در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا بدل خواهد شد.

مدیر مرکز فناوری مالی و انجمن فین تک خاورمیانه و شمال آفریقا می گوید هرروز فناوری جدیدی در حوزه فین تک معرفی می شود.

فین تک اساسا خدمات مالی را در دسترس، نا مرئی، شفاف و از همه مهم تر فوق العاده مقرون به صرفه می کند. می توانید با یک اشاره پرداختتان را انجام دهید و آنلاین خرید کنید. این خدمات بسیار دقیق و راحت هستند.

در ماه ژوئن، آمازون با راه اندازی آزمایشگاه فین تک خود، که یک مرکز نوآوری و اختراع دیجیتال است، در مرکز فین تک و مالی دوبی، این مرکز را یک گام دیگر ارتقا داد. آزمایشگاه آمازون با هدف حمایت از برنامه‌ها، ایده‌ها و دانش نوین در بخش فین تک و پرداخت‌های دیجیتال به صورت بین‌المللی، با استارت‌آپ‌ها، بنگاه‌های کوچک و متوسط اقتصادی و شرکای تجاری، کار می‌کند. با این حال دسترسی به سرمایه بالاترین اولویت استارتاپ هاست.

دبی چطور مرکز فناوری مالی جهان و فین‌تک می‌شود

«ما در سرمایه گذاری اصلی به نام آینده سرمایه داریم. برای من مسیری که این فناوری ها و هیاهوی پیرامونشان طی دو سال حیاتی آغازشان می پیمایند، اهمیت دارد. فکر می کنم چه در این جا و چه در تمام جهان نحوه نگاه ما به ارزش های پیشنهادی شرکت های فین تک ارتباطشان با بانک ها و موسسات مالی و قوانینی که باید با آن ها دست و پنجه نرم کنند، حائز اهمیت است.»

کاشیو که یک شرکت فین‌تک مستقر در دوبی است موفق به جذب سرمایه شده است. آن‌ها اخیرا با جذب ۲.۴ میلیون یورو سرمایه از بازار خاورمیانه و شمال آفریقا، اولین پلتفرم مدیریت هزینه و کارت شرکتی امارات عربی متحده را راه اندازی کرده‌اند. با خدمات این شرکت، تیم‌های مالی و منابع انسانی شرکت‌ها می‌توانند کارت‌های مجازی و فیزیکی خود را محدود کنند. این امر باعث حذف پول نقد می‌شود، از هزینه‌های دیرکرد تسویه حساب جلوگیری می‌کند و بهره‌وری را افزایش می‌دهد.

«آن چه ما انجام می دهیم شرکت ها، دولت ها و بانک ها هم علاقه مند به انجامش هستند زیرا نقدینگی در گردش را کاهش می دهد و در نتیجه جلوی تقلب را می گیرد همچنین کل فرآیند مالی به راحتی قابل کنترل و مشاهده است. دیگر نباید منظر استعلام موجودی برای یک هزینه باشیم. همه اطلاعات در اپلیکیشن شما در دسترس است. همچنین نحوه مخارج را شفاف می سازد تا در چارچوب سیاست های شرکت کار کنید و همین مسئله تضاد های داخلی را کاهش می دهد.»

دبی چطور مرکز فناوری مالی جهان و فین‌تک می‌شود

بر اساس تحقیقات با تمرکزی که دبی در بدل شدن به خانه ای برای کمپانی های فعال در بازار های فین‌تک دارد، پرداخت های دیجیتال از ۴.۲۲تریلیون یورو در سال ۲۰۲۰، به ۷.۹۲تریلیون یورو در سال ۲۰۲۴خواهد رسید.

بطور کلی دبی از طریق استراتژی بلندپروازانه خود در تلاش برای تبدیل شدن به یک رهبر در فناوری بلاک چین است. هدف این طرح انتقال دولت به یک سیستم مبتنی بر بلاک چین است که با ساده‌سازی پردازش اسناد، ارزش اقتصادی عظیمی را – معادل ارزش یک برج خلیفه در سال – مهیا می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *